Retreat Yin- & Restorative Yoga

Du är så hjärtligt välkommen att utforska den läkande tystnaden och kraften i stillheten med ett litet miniretreat med Yin- och Restorative Yoga

Jag är ju sådan att jag står bakom till att rak kommunikation och ärlighet varar längst. Så jag vill vara öppen med att detta är mitt första retreat jag håller. Jag har haft lite workshop´s och annat smått & gott innan, men inte ett retreat.

Följ med in och låt tystnaden ta med dig till din egen inre process där du får syn på dina tankar och får kontakt med sådant som finns lagrat i kroppen. Då kan gamla situationer och känslor komma fram. Och det gör dom för att något säger att du är redo att titta på dom, va med dom och känna dom en liten stund för att sedan släppa iväg dom. Och detta gör dig lättare i både kropp & sinne när du släpper på gammalt som ligger och gör dig tung. Här får du ett par timmar att boosta dig med ny och ren energi i den så kraftfulla Yinyogan följt av nya nivåer av djup avslappning i Restorative yoga.

Vänligen notera att denna retreat är utan att lunch ingår, då jag vill fokusera på att de andra delarna blir så bra som möjligt till en början. Så ta med dig lunch (det finns kylskåp, micro och ugn), gå ut och ät, gå hem om du har nära eller gör precis det som du känner blir bra och lugnast för dig. Jag är en matlådetjej så jag kommer ha matlåda med mig och finnas i studion under alla 6 timmar. Jag bjuder på lite fika i samband med lunchen. Då vi ändå bara kommer vila i Restorative yogan efter lunchen så gör det inget att du äter tätt inpå passet.

10:00-10:15 Info inför dagen
10:15-12:15 Yinyoga i tystnad
12:15-13:00 Lunch
13:00-15:30 Restorative Yoga i tystnad
15:30-16:00 Reflektioner & avslut

När: Lördag 6 April
Var: I lilla salen på Mindful & Yoga
Tid: 10:00-16:00
Pris: 750 kr

Endast 8 platser finns för bokning.

Anmälan och betalning
Anmälan är bindande, dvs ej avbokningsbar.
Vänligen swisha 750 kr till 0733 44 09 44 efter din bokning. Kvittot landar sedan i din mejl.
Livet händer och om du skulle få förhinder så kan du överlåta din plats där du bär ansvaret på att hitta en ersättare. (du kan alltid kolla med mig om någon står på kö så hjälper jag självklart dig så gott jag kan) Betalningen löser du/vi med ersättaren på ett smidigt sätt.
Observera att ingen återbetalning görs om du ej finner en ersättare.

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till yinyogaemma@hotmail.com
Observera att platserna ej ligger ute på Mindful & Yoga´s bokadirekt.

Det ska bli supermysigt och jag hoppas du vill komma och närvara med din fina energi på mitt allra första retreat!

Using Format