Yinyoga & Meditation

Yinyoga online 2024 består av små paket med olika fokusområden. De som finns ute just nu är Höftöppnarpaketet, Överkroppspaketet och Meditationspaketet.

Vilopaketet (släpps 1 maj)
Yin á la Restorative yoga

3 x 45 min yinyogapass

Detta paket är för dig som är trött, utmattad, utbränd eller som bara känner för att göra lite mjukare yinyoga ibland. Vi kommer in i yinyogapositioner men här med lite mer bolsters, kuddar och filtar så ställningarna blir lite mjukare.

250 kr vid anmälan innan den 30 april (därefter 320 kr) 
Finns även på Epassi. 

Du anmäler dig enkelt till yinyogaemma@hotmail.com

Sedan landar alla tre passen i din mejl den 1 maj. 

Höftöppnarpaketet
● 3st 60min yinyogapass i inspelat format
● Du kan använda passen hur många gånger du vill, vart du vill och när du vill fram t.o.m. den 31 dec 2024

Jag berättar varför det är så viktigt att ge dina höfter kärlek med jämna mellanrum, misstag jag själv gjort och lite tips som du kan ta med dig i vardagen!

För dig som känner dig stel, har smärta och värk kring detta område, har en stillasittande livsstil men också för dig som löptränar och styrketränar är detta paket särskilt lämpligt.

Dessa yinyogapass hjälper dig att släppa på blockeringar och stagnationer i detta område vilket bla. ökar ditt rörelsemönster så du känner dig lättare & friare när du går, springer, gör knäböj/marklyft och kan uppleva det lättare att sätta/resa dig utan en massa "huaahh".

 320 kr

Du kan även att köpa Höftöppnarpaketet via Epassi. Du hittar mig under Yinyogaemma. Gör köpet och mejla sedan mig.
Annars anmäler du dig enkelt genom att skicka ett mejl till mig på yinyogaemma@hotmail.com


Överkroppspaketet 
● 3st 60min yinyogapass i inspelat format
● Du kan använda passen hur många gånger du vill, vart du vill och när du vill fram t.o.m. den 31 dec 2024

För dig som upplever stelhet och värk i skuldror, nacke, axlar, ländrygg och övre delen av ryggen. Har en stillasittande livsstil på kontor eller annat, dålig hållning, känner dig slö och tycker det är jobbigt att hålla uppe kroppen. Kanske bär du barn jämt och ständigt på ena höften och därmed skapar obalans.

Dessa yinyogapass hjälper dig att öppna upp och stretcha ut hela övre delen av kroppen. Släppa på blockeringar och minska stelhet i överkroppen så du får enklare att hålla kroppen upprätt och därmed mer energi. Genom att öppna upp energiflödena kommer du också få lättare att få ner andetagen i magen, än bara ner till bröstet.

320 kr

Du kan även att köpa Överkroppspaketet via Epassi. Du hittar mig under Yinyogaemma. Gör köpet och mejla sedan mig.
Annars anmäler du dig enkelt genom att skicka ett mejl till mig på yinyogaemma@hotmail.com


Meditationspaketet 
Detta meditationspaket är för dig som vill börja meditera eller som är relativt ny inom meditation. Här går jag tillbaka till grunderna och tar det från början helt enkelt. Detta meditationspaket är även för dig som har utövat meditation innan men vill få ett lite annat perspektiv på meditation. Kanske lär du dig något nytt som du kan ta med dig in i din vardagsmeditation.

Alla är olika. Det utgår jag ifrån och därför tror jag också på att det inte finns några rätt eller fel.

Innehåller:
Introduktion
Mindfulnessmeditation
Metta Bhavana (kärleksfull vänlighet)
Koncentrationsmeditation

Jag berättar vad varje meditation är, hur du utför den och varför den är så kraftfull. Jag berättar kort om mig och min meditationsbakgrund, visar även olika meditationspositioner, hur du kan börja meditera, delar med mig av egna erfarenheter och pratar om kroppen & knoppen i samband med meditation.

Hela paketet har du tillgängligt fram t.o.m. den 31 december 2024. Du kan nyttja de hur många gånger du vill, vart du vill och hur du vill. Du har fri support från min sida via mejl när du än behöver under årets gång.

320 kr

Du anmäler dig enkelt genom att mejla till yinyogaemma@hotmail.com
Meditationspaketet finns även på Epassi. Du hittar mig under yinyogaemma.

Using Format