Det är jag som är Emma.

Yinyogalärare, hälsocoach & ren livsnjutare som är bosatt i Karlskrona skärgård.

Det bor en orubblig optimist i mig. Ibland är jag så positiv att jag faktiskt provocerar mig själv. Jag har en djup tro utifrån hur jag själv lever mitt liv, på att vi människor inte alltid kan vara glada, men att vi definitivt alltid kan ha en positiv inställning.

Det började med ett ”plingeling”. Inte visste jag då vad som komma bli början av mitt spirituella uppvaknande och resan jag hade framför mig.
Jag fann något så ofantligt stort och djupt i konsten att lätta på obearbetade situationer, känslor och tankar för att kunna leva mitt liv från mitt riktiga jag. Helhjärtat. Och det är det jag ägnar min tid åt att dela med mig av till andra. Att våga möta sig själv på det djupa planet, för att våga och kunna leva sitt liv precis så som man själv vill. 

Mitt stora mission här i livet är att få fler människor att känna kärlek till sig själva, att leva utifrån sitt modiga hjärta, våga ta plats, våga tro på sig själv och gå sin egen väg. Jag älskar att inspirera till en hållbar livsstil och till att våga vara sig själv fullt ut. Jag vill nämligen tro att en bättre värld börjar med att den enskilda individen trivs med sig själv och lever helhjärtat.

Välkommen till min värld!

Using Format